Info en meld je aan voor Workshop Source Code

08 May 2017, 19:00 - 22:00 uur

Locatie: Woestduinlaan 51, Doorn


Alles is verbonden. Is dat getalsmatig te bewijzen? Ja!
Is er orde in de chaos en zelfs orde in de priemgetallen? Eenheid in de veelheid? Ja!

Alle religies, filosofieën en veel mystieke en mythologische verhalen verwijzen getalsmatig naar de Broncode die Gert Kramer heeft herontdekt. Er is zogezegd één Zon waar alle zonnestralen uit voortkomen.Poster Sourcerer's Code

  • Wil je weten wat deze Broncode is en het kunstwerk The Sourcerer’s Code met de 81 verschillende Tao / levenspaden begrijpen?
  • Wil je weten wat dit betekent voor existentiële vragen als Wie ben ik? Wat is de relatie tussen Ik en zijn omgeving?
  • Wil je weten hoe en waarom dit al toegepast werd door oude verfijnde beschavingen, zoals de Egyptenaren, die dit als uitgangspunt namen?

Kom naar deze workshop maandag 8 mei van 19.00 tot 22.00 uur, met een mogelijke uitloop van een half uur waarin Gert Kramer alles persoonlijk uitlegt.

Toegangsprijs: 40 euro, inclusief een poster van 90 x 90 cm van The Sourcerer’s Code.

Schrijf je in door een e-mail te sturen naar art[ad]sourcererscode.com
Betaling: contant bij entree.

Meer info op www.sourcererscode.com 

Schermafbeelding 2016-04-29 om 15.26.08Schermafbeelding 2016-02-26 om 20.35.53

Enkele reacties van deelnemers na de workshop:

Hoi Gert en Mascha,

Dank jullie wel voor de fijne ontvangst afgelopen maandag!

Ik vond het heel inspirerend om te leren wat de negentallige reeksen ons leren over natuurlijke wetmatigheden. Heel boeiend ook dat het onderzoek van Gert heeft aangetoond dat die numerologische 9 in zoveel oude tradities en religies wereldwijd voorkomt.
Ik besef dat de ‘moderne samenleving’ weer terug moet naar zijn roots. En dat kan alleen maar als wij weer oog gaan krijgen voor die oeroude inzichten en bereid zijn daar weer (meer) naar te gaan luisteren en leven. Of dat zonder slag of stoot zal gaan betwijfel ik. Er zijn nog steeds grote krachten werkzaam die diepgaande veranderingen zullen willen tegenwerken. De veranderingen zullen echt bottom-up moeten worden geinitieerd als gevolg van een toenemend bewustzijn. De Sourcerer’s Code helpt hierbij. Dank je wel Gert voor het uitdragen van jouw kennis en visie!

Hartegroet,

Edward Sluijter

  • ”Het is integrerend om te doorgronden hoe je deze wereld van rechtlijnigheid en met als basis een 10-tallig stelsel kan doorbreken door met een andere, oeroude bril te gaan kijken. Namelijk die van spiraaldenken. Mooi compact en helder gepresenteerd. Je kunt er niet omheen”.
  • ”Dit kan ik mooi toepassen in mijn werk als inspiratiebron voor co-creatie binnen en rondom systemen”.
  • ”Dit geeft me een fantastische verdieping van weten rondom het getal 9. Het nodigt enorm uit tot dialoog. Schoonheid is een ordenend principe. Als je weigert te luisteren creër je chaos, disharmonie”.
  • “Heldere uiteenzetting wat ik intuïtief meegemaakt heb maar nooit zo helder gezien heb”.
  • ”Het boeit me om de logica te horen onder een gevoel dat we al hebben. Het geeft taal en cijfers aan de mystiek. Ik ben persoonlijk geboeid ook door Tarot en ik vind dit hierin terug. De kaart met de 9, de Heremiet, nodigt uit tot stilstaan en de lantaarn duidt op wijsheid”.
Map Unavailable