TEDx Talk “Van Broncode naar Wereldvrede”

09 June 2017, 09:30 - 17:45 uur

Locatie: Verlengde Noordkade, Veghel


De voorbereidingen voor TEDxVeghel 9 juni 2017 zijn in volle gang. Dit keer zullen er 500 genodigden LIVE bij mogen zijn.

Gert Kramer geeft naast diverse gerenommeerde sprekers een talk van 18 minuten: “Van Broncode naar Wereldvrede”.

In de komende weken/maanden komt er meer informatie op de website http://tedxveghel.com
Meer info over de Broncode vind je op www.dragon9.eu 

Wil je erbij zijn, stuur dan je naam, adres, email en tel. nr vergezeld van je motivatie naar: info@tedxveghel.com

Wie weet ben jij er op 9 juni bij! Het blijft namelijk een invite only evenement. Als je er heel graag bij wilt zijn, mail ons ook op info@dragon9.eu We kunnen niets beloven aangezien we maar een beperkt aantal mensen mogen uitnodigen die zich betrokken voelen bij dit onderwerp en willen helpen het verder te brengen.

Gegevens:
9 juni, 
9.30-17.45u
Daarna 2 uur netwerkborrel
Rond 20u afgelopen

sourcerers-code-webSchermafbeelding 2016-04-29 om 15.26.08Schermafbeelding 2016-02-26 om 20.35.53

Enkele reacties van deelnemers na de maandelijkse workshop over de Broncode (zie de agenda op www.dragon9.eu) :

Hoi Gert en Mascha,

Dank jullie wel voor de fijne ontvangst afgelopen maandag!

Ik vond het heel inspirerend om te leren wat de negentallige reeksen ons leren over natuurlijke wetmatigheden. Heel boeiend ook dat het onderzoek van Gert heeft aangetoond dat die numerologische 9 in zoveel oude tradities en religies wereldwijd voorkomt.
Ik besef dat de ‘moderne samenleving’ weer terug moet naar zijn roots. En dat kan alleen maar als wij weer oog gaan krijgen voor die oeroude inzichten en bereid zijn daar weer (meer) naar te gaan luisteren en leven. Of dat zonder slag of stoot zal gaan betwijfel ik. Er zijn nog steeds grote krachten werkzaam die diepgaande veranderingen zullen willen tegenwerken. De veranderingen zullen echt bottom-up moeten worden geinitieerd als gevolg van een toenemend bewustzijn. De Sourcerer’s Code helpt hierbij. Dank je wel Gert voor het uitdragen van jouw kennis en visie!

Hartegroet,

Edward Sluijter

  • ”Het is integrerend om te doorgronden hoe je deze wereld van rechtlijnigheid en met als basis een 10-tallig stelsel kan doorbreken door met een andere, oeroude bril te gaan kijken. Namelijk die van spiraaldenken. Mooi compact en helder gepresenteerd. Je kunt er niet omheen”.
  • ”Dit kan ik mooi toepassen in mijn werk als inspiratiebron voor co-creatie binnen en rondom systemen”.
  • ”Dit geeft me een fantastische verdieping van weten rondom het getal 9. Het nodigt enorm uit tot dialoog. Schoonheid is een ordenend principe. Als je weigert te luisteren creër je chaos, disharmonie”.
  • “Heldere uiteenzetting wat ik intuïtief meegemaakt heb maar nooit zo helder gezien heb”.
  • ”Het boeit me om de logica te horen onder een gevoel dat we al hebben. Het geeft taal en cijfers aan de mystiek. Ik ben persoonlijk geboeid ook door Tarot en ik vind dit hierin terug. De kaart met de 9, de Heremiet, nodigt uit tot stilstaan en de lantaarn duidt op wijsheid”.
Map Unavailable